Over ons

Wat mag je van You-Zorg verwachten?

Bij You-Zorg Noord in Drenthe bieden we diverse vormen van zorg aan, van individuele begeleiding tot coaching op verschillende niveaus. We kijken graag naar een gepaste oplossing op basis van jouw zorgvraag. Hiervoor kun je telefonisch of per mail een kennismakingsgesprek inplannen. Zo kunnen we beter een inschatting maken van de begeleiding die je nodig hebt en wat wij hierin voor je kunnen betekenen.

Wie zal jou helpen?

Op het gebied van woonbegeleiding zullen de ondersteuningsbehoeften uiteenlopen. Bij You-Zorg Noord in Drenthe maken we duidelijke afspraken en bepalen we in welke mate zorg nodig is. Begeleiding kan bijvoorbeeld bepaalde taken voor je uit handen nemen, maar het is ook mogelijk om dit te beperken tot het houden van toezicht. Elke vorm van begeleiding bij You-Zorg Noord in Drenthe is individueel en op maat.

In een kennismakingsgesprek op het kantoor van You-Zorg Noord in Drenthe kijken we samen naar welke vorm van begeleiding je nodig hebt. Je krijgt één vaste begeleider die je stap voor stap door het begeleidingsproces zal helpen. Zo houden wij het laagdrempelig en persoonlijk.

Hoe de begeleiding van You-Zorg Noord in Drenthe eruit zal zien is uiteraard afhankelijk van de zorgvraag. Denk hierbij aan het regelen van je financiën, de stap naar werk of het opbouwen van sociale contacten. Er worden met regelmaat voortgangs- en evaluatiegesprekken ingepland om te kijken hoe het met jou gaat en of het traject de goede kant op gaat. Doelen mogen uiteraard ook tussentijds bijgesteld worden. Het is immers geen lineair proces en we werken daarom stapsgewijs richting de opgestelde doelen.

Waar kun je wonen?

Je kunt bij You-Zorg Noord in Drenthe begeleid wonen of beschermd wonen in een van onze woningen. Momenteel hebben wij zeven woningen ter beschikking in Assen en Emmen. Elke cliënt krijg een eigen woning. Daarnaast is er een gezamenlijke ruimte aanwezig waar je bijvoorbeeld samen kunt eten.

We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij You-Zorg Noord in Drenthe. Welke locatie het beste bij jou past, is afhankelijk van de zorgvraag en bespreken we graag tijdens de intake.

Neem contact met ons op

Website laten maken door Dotsimpel